Bankkártyás fizetés lehetséges!
Visa logó Mastercard logó

Abus termékek felszerelése, javítása vagy cseréje

Az Abus®, egy világszerte elismert biztonsági fokot nyújtó német zármárka, mely megbízható minőségű és hosszú élettartamú zárszerkezetek gyártásával és forgalmazásával foglalkozik. A Kulcsember szakemberei mind lakossági, mind pedig ipari igényekre jó szívvel ajánlják az Abus® zárszerkezetek használatát, hiszen innovatív biztonsági megoldásaival a lakásbiztonság, a mobil biztonság és az objektumbiztonság területén is magas minőséget garantálnak. Legyen szó egyebek mellett ajtó- és ablakzárak védelméről, kerékpár- és motorkerékpárlakatok megbízhatóságáról vagy rakománybiztosításról, az Abus® zárszerkezetek kiállják az élet próbáit.

Az Abus® zárszerkezetek a pincétől a padlásig, teljes körű biztonságot nyújtanak ügyfeleink otthonán át vállalkozásukig és munkahelyükig egyaránt. Szakembereink minden körülmények között szívesen ajánlják és szerelik be az Abus® termékeket.

Gondoskodjon róla, hogy mielőbb szakszerű kezekbe kerüljön ajtózára, otthona, értékei, Ön és családja védelmében egyaránt

A baj, így a különféle ajtózár-problémák sem ismernek se munkanapokat, sem pedig általános értelemben vett munkaidőt. A mi ajtónk mindig nyitva áll zárproblémái és egyedi igényei előtt Budapesten és 30 km-es körzetében is!

Keressen minket a: 06/70-253-61-07 vagy a 06/20-922-0611 telefonszámon, hogy segíthessünk!

Milyen abus® termékek érhetők el kínálatunkban?

  • Lakatok
  • Riasztórendszerek
  • Zárbetétek és zárrendszerek
  • Ablak- és ajtózárak

Kérje segítségünket az Ön igényeire szabott termék és szolgáltatás kiválasztásában is!

Zárjon ki minden kockázatot velünk, nyisson a szakértői segítségre zárszerelés esetén is! Hívjon minket bátran, ha zárszerelésre, zárnyitásra, zárcserére, zárjavításra, zárszervizre, vagy egyedi zármegoldásokra van szüksége!

Keressen minket a 06/70-253-61-07 vagy a 06/20-922-0611 telefonszámon, hogy segíthessünk!