Bankkártyás fizetés lehetséges!

Biztonsági rácsok nyitása és szerelése

Sajnos tény, hogy a nem megfelelő védelemmel ellátott otthonokat könnyű prédaként tartják számon a betörők. Ön is biztonságban szeretné tudni otthonát, értékeit és szeretteit? Ennek érdekében sok esetben jó megoldás a biztonsági rács. A kizárólag biztonsági rácsok gyártásával és forgalmazásával foglalkozó Kulcsember szakemberei a szigorú Mabisz előírások szerint, profin és pontosan dolgoznak. Ha biztonsági rácsos ajtót vagy ablakot szeretne, hívjon minket, hogy mielőtt árajánlatot adnánk, felmérhessük a munkát!

Keressen minket non-stop elérhető számunkon: 06/20-922-0611 vagy a 06/70-253-61-07-es telefonszámon, hogy segíthessünk!

Zárjon ki minden kockázatot velünk, nyisson a szakértői segítségre biztonságirács-szerelés, nyitás és javítás esetén is! Hívjon minket bátran, ha zárszerelésre, zárnyitásra, zárcserére, zárjavításra, zárszervizre, vagy egyedi zármegoldásokra van szüksége!

Cégünk a nap 24 órájában a rendelkezésére áll Budapesten és 30 km-es körzetében!

Biztonsági rácsok - a betörések megnövekedésével növekedtek a rács igények is. Cégünk kizárólag biztonsági rácsok gyártásával és szerelésével foglalkozik. Szigorúan követjük és betartjuk a Mabisz előírásait és szabályait a biztonsági rácsokra vonatkozóan. Non-Stop számunk: 06/20-922-0611 vagy normál telefonszámunk: 06/70-253-61-07
Biztonsági rácsos ajtó vagy biztonsági rácsokkal felszerelt ablak iránti érdeklődés esetén ingyenesen megyünk ki a helyszínre és felmérjük a munkát. Továbbá minden esetben figyelembe vesszük az ügyfél elképzelését és próbálunk közös nevezőre jutni biztonság és esztétikai kérdésekben.