Díjmentes kiszállás
Instagram
  • slider
  • slider2
  • slider3
slider1 slider22 slider33
Slideshow Online by WOWSlider.com v4.8

Vállalkozásunk

Több éves szakmai tapasztalattal rendelkezik a mechanikus védelem szakterületén!
Célunk a lakosság azonnali segítése zárszerelés, zárcsere, becsapódott ajtó illetve bármilyen zárprobléma esetén!  

Szolgáltatásaink

Szolgáltatásunkat Budapesten és 30 kilométeres vonzáskörzetében és Székesfehérváron nyújtjuk!

Hívjon minket

Non-Stop zöld számunk:
 06/80-622-444 
vagy normál telefonszámunk: 06/70-253-61-07Díjmentes kiszállás

Vállalkozásunk

Több éves szakmai tapasztalattal rendelkezik a mechanikus védelem szakterületén!
Célunk a lakosság azonnali segítése zárszerelés, zárcsere, becsapódott ajtó illetve bármilyen zárprobléma esetén!  

Szolgáltatásaink

Szolgáltatásunkat Budapesten és 30 kilométeres vonzáskörzetében és Székesfehérváron nyújtjuk!

Hívjon minket

Non-Stop zöld számunk:
 06/80-622-444 
vagy normál telefonszámunk: 06/70-253-61-07


Instagram

Hevederzár szerelése és nyitása

Bizonyára Önnel is előfordult már, hogy valamilyen oknál fogva, sürgősen zárat kellett volna cseréltetnie, de tanácstalan volt, mert hirtelen nem tudott kihez fordulni.
A hevederzár-szerelés Budapesten és 30 km-es körzetében velünk gyorsan és hatékonyan megoldható, az év bármelyik napján, a nap bármely szakában.
Mindegy, hogy elveszett kulcs, költözés, betörés utáni hibajavítás, helyreállítás, építkezés miatt kell zárat cserélnie, vagy biztonsága érdekében szeretne hevederzárat szereltetni ajtajára, a kulcsemberrel akár teljes zárrendszereket is kicseréltethet, beszereltethet. Sürgős esetekben mindössze 2 órás kiszállási idővel kell számolnia, hosszú távú terve részeként azonban érdemes munkatársainkkal előre egyeztetnie.
A mi ajtónk mindig nyitva áll zárproblémái és egyedi igényei előtt!

Keressen minket non-stop elérhető zöld számunkon: 06/80-622-444 vagy a 06/70-253-61-07-es telefonszámon, hogy segíthessünk!

Munkánk és termékeink mellé minőségi garanciát biztosítunk, valamint minden általunk beszerelt zárra és zárbetétre egy év gyorsszolgálati zárszervizt vállalunk.

MILYEN ESETEKBEN ÉRDEMES MINKET HÍVNIA HEVEDERZÁR-SZERELÉS VAGY NYITÁS KAPCSÁN?

  • Ha elvesztette vagy ellopták a kulcsát
  • Ha kizárta magát otthonából
  • Ha költözés előtt áll
  • Ha betörtek Önhöz, és helyreállítási munkákra van szüksége
  • Ha régi hevederzára elromlott
  • Ha nem nyílik ajtaja zára
  • Ha megrongálódott a zár
Számos oka lehet, amiért hevederzárat kell cseréltetni, de a kulcsember szakemberein semmi sem foghat ki! Minden igényre záros határidőn belül, árban és minőségben az Önnek legmegfelelőbb megoldást szállítjuk.
Vannak olyan helyzetek, amikor azonnal kell cselekednie, ilyenkor érdemes a hevederzárnyitás vagy a hevederzár-szerelés szolgáltatásunkat választania, melyet szükség esetén Budapesten és 30 km-es körzetében legfeljebb 2 órán belüli kiszállással, azonnal, profi, minőségi és új zárakkal, amennyiben lehetséges, a helyszínen elvégzünk. Ritkán, olyan típusú zárhiba is előfordulhat, amit a helyszínen nem tudunk megjavítani, ezekben az esetekben, a megrendelővel egyeztetve, cseréljük a hibás alkatészeket.
Ilyen hirtelen felmerülő helyzet lehet, ha bármelyik családtag elvesztette a kulcsát vagy önhibáján kívül illetéktelen kezekbe került a kulcscsomója. Az sem ritka, hogy valamilyen oknál fogva beletörik a zárba a kulcs vagy egyszerűen meghibásodás miatt nehezen nyithatóva vagy akár teljesen nyithatatlanná válik.
De előfordul sajnos az is, hogy betörés után, a helyreállítási munkálatok miatt van szükség hevederzár-szerelésre vagy hevederzárnyitásra. Ilyenkor megjavítjuk, ezáltal zárhatóvá tesszük a megrongálódott zárat, és gondoskodunk róla, hogy azon az ajtón többé ne fordulhasson elő betörés otthonába.
Ne feledje, mindenképp kérjen szakértői segítséget, hogy a zárszerelés roncsolásmentes lehessen, és ne adódjon nagyobb költsége, mint amennyi a hiba kialakulásakor keletkezett.
Érdemes előre gondolkodnia, hogy elkerülhesse a hirtelen felmerülő, azonnali zárcsere, hevederzárnyitás és hevderzár-szerelés költségeit! Tegye biztonságosabbá otthonát, védje értékeit, és tudja nyugalomban szeretteit!
Ne feledje, a több ponton rögzített biztonsági zárak, hevederzárak és a kóddal ellátott kulcsok az esetek nagy többségében túl nagy kihívást állítanak az illetéktelen behatolók elé, ezért elkerülik ezeket az otthonokat.
A biztonságos zármegoldások élén a hevederzár áll. Megrendelőink a legtöbb esetben a hevederzár-szerelés mellett döntenek. Napjainkban a hevederzár a legelterjedtebb zártípus, hiszen nem csak az egyik legjobb ár-érték aránnyal bíró, de a legjobb olyan biztonsági zár a piacon, mely javítja az ajtó mechanikai ellenállóságát is.
A hevederzár a legjobb megoldás panellakások általában gyenge minőségű bejárati ajtajaira. A zárat, hacsak az ajtó típusa nem kívánja meg az ellenkezőjét, a legtöbb esetben vízszintesen szereljük fel, de függőleges helyzetben is felszerelhető.
Például, ha az ajtó közepén egy üvegpanel kap helyet, vagy a zárási pontok nem teszik lehetővé, függőleges változatot is használhatunk. A hevederzárak típustól függetlenül, kétféle zárfogadóval elérhetőek. Létezik fali fogadós, amikor a hevederzár a falba rögzített elembe zár be, és van kengyelbe záródó hevederzár is.
Ez utóbbi esetben a kengyel zárfogadó elemet az ajtótokra vagy a falra rögzítjük, azon keresztül csúszik a hevederzár zárrúdja, és így gátolja meg az ajtó kinyitását.

Kérje ajánlatainkat most!
A legkedvezőbb árú minőségi záraktól, a legprofibb zárbetétekig, akár teljes otthona zárcseréjével, komplett zárrendszerek beszerelésénél is kalkulálhat velünk.

Zárjon ki minden kockázatot velünk, védje otthonát, családját és értékeit az illetéktelen behatolóktól! Hívjon minket bátran, ha hevederzár-szerelésre és nyitásra, zárcserére, zárjavításra, zárszervizre, zárszerelésre vagy egyedi zármegoldásokra van szüksége.

Keressen minket non-stop elérhető zöld számunkon: 06/80-622-444 vagy a 06/70-253-61-07-es telefonszámon, hogy segíthessünk!

Cégünk a nap 24 órájában a rendelkezésére áll!

HevederzárA hevederzárak a legelterjedtebb biztonságot nyújtó zárak napjainkban. Egy panellakás bejárati ajtajára a legjobb megoldás biztonság és költséghatékonyság szempontjából a hevederzár, mivel az ajtó nagyon gyenge minőségű. A hevederzár függőleges és vízszintes kivitelben is szerelhető. Non-Stop zöld számunk: 06/80-622-444 vagy normál telefonszámunk: 06/70-253-61-07

HevederzárA hevederzárakat általában vízszintes formában szerelik, de ha esetleg középen üveg van, az ajtón vagy a zárási pontok nem teszik lehetővé a felszerelést akkor alkalmazzák a függőleges változatot. Két féle zárfogadó létezik: - A fali fogadó, amikor a hevederzár a falba zár be és az úgynevezett kengyelbe való záródás. A kengyel egy omega alakú zárfogadó, amit általában vagy az ajtó tokra, vagy a falra rögzítenek és azon keresztül csúszik a hevederár zárrúdja, ezzel meggátolva az ajtó kinyitását!


2009 - © Kulcsember.com | Ajtónyitás, ajtómentő Budapest | Ablakrács szerelés | Páncélszekrény nyitás | Biztonsági rács szerelés | Biztonsági zár szerelés | Hevederzár szerelés | Zárcsere Budapest | Zárnyitás | Zárszerelés Budapest | Zárszerviz Budapest | Zármentés, Zármentő | Abus | Mottura | MULTILOCK | Adatvédelem | Sitemap | SEO: Lexon Group

*Amennyiben rajtunk kívül álló okok miatt nem történik meg a munkavégzés, sajnos kiszállási díjat kell felszámolnunk.