Bankkártyás fizetés lehetséges!
Visa logó Mastercard logó

Hevederzár szerelése és nyitása

Bizonyára Önnel is előfordult már, hogy valamilyen oknál fogva, sürgősen zárat kellett volna cseréltetnie, de tanácstalan volt, mert hirtelen nem tudott kihez fordulni. A hevederzár-szerelés Budapesten és 30 km-es körzetében velünk gyorsan és hatékonyan megoldható, az év bármelyik napján, a nap bármely szakában. Mindegy, hogy elveszett kulcs, költözés, betörés utáni hibajavítás, helyreállítás, építkezés miatt kell zárat cserélnie, vagy biztonsága érdekében szeretne hevederzárat szereltetni ajtajára, a Kulcsemberrel akár teljes zárrendszereket is kicseréltethet, beszereltethet. Sürgős esetekben mindössze 2 órás kiszállási idővel kell számolnia, hosszú távú terve részeként azonban érdemes munkatársainkkal előre egyeztetnie. A mi ajtónk mindig nyitva áll zárproblémái és egyedi igényei előtt!

Keressen minket a 06/70-253-61-07 vagy a 06/20-922-0611 telefonszámon, hogy segíthessünk!

Munkánk és termékeink mellé minőségi garanciát biztosítunk, valamint minden általunk beszerelt zárra és zárbetétre egy év gyorsszolgálati zárszervizt vállalunk.

Milyen esetekben érdemes minket hívnia hevederzár-szerelés vagy nyitás kapcsán?

  • Ha elvesztette vagy ellopták a kulcsát
  • Ha kizárta magát otthonából
  • Ha költözés előtt áll
  • Ha betörtek Önhöz, és helyreállítási munkákra van szüksége
  • Ha régi hevederzára elromlott
  • Ha nem nyílik ajtaja zára
  • Ha megrongálódott a zár

Számos oka lehet, amiért hevederzárat kell cseréltetni, de a Kulcsember szakemberein semmi sem foghat ki! Minden igényre záros határidőn belül, árban és minőségben az Önnek legmegfelelőbb megoldást szállítjuk. Vannak olyan helyzetek, amikor azonnal kell cselekednie, ilyenkor érdemes a hevederzárnyitás vagy a hevederzár-szerelés szolgáltatásunkat választania, melyet szükség esetén Budapesten és 30 km-es körzetében legfeljebb 2 órán belüli kiszállással, azonnal, profi, minőségi és új zárakkal, amennyiben lehetséges, a helyszínen elvégzünk. Ritkán, olyan típusú zárhiba is előfordulhat, amit a helyszínen nem tudunk megjavítani, ezekben az esetekben, a megrendelővel egyeztetve, cseréljük a hibás alkatészeket. Ilyen hirtelen felmerülő helyzet lehet, ha bármelyik családtag elvesztette a kulcsát vagy önhibáján kívül illetéktelen kezekbe került a kulcscsomója. Az sem ritka, hogy valamilyen oknál fogva beletörik a zárba a kulcs vagy egyszerűen meghibásodás miatt nehezen nyithatóva vagy akár teljesen nyithatatlanná válik. De előfordul sajnos az is, hogy betörés után, a helyreállítási munkálatok miatt van szükség hevederzár-szerelésre vagy hevederzárnyitásra. Ilyenkor megjavítjuk, ezáltal zárhatóvá tesszük a megrongálódott zárat, és gondoskodunk róla, hogy azon az ajtón többé ne fordulhasson elő betörés otthonába. Ne feledje, mindenképp kérjen szakértői segítséget, hogy a zárszerelés roncsolásmentes lehessen, és ne adódjon nagyobb költsége, mint amennyi a hiba kialakulásakor keletkezett. Érdemes előre gondolkodnia, hogy elkerülhesse a hirtelen felmerülő, azonnali zárcsere, hevederzárnyitás és hevderzár-szerelés költségeit! Tegye biztonságosabbá otthonát, védje értékeit, és tudja nyugalomban szeretteit! Ne feledje, a több ponton rögzített biztonsági zárak, hevederzárak és a kóddal ellátott kulcsok az esetek nagy többségében túl nagy kihívást állítanak az illetéktelen behatolók elé, ezért elkerülik ezeket az otthonokat. A biztonságos zármegoldások élén a hevederzár áll. Megrendelőink a legtöbb esetben a hevederzár-szerelés mellett döntenek. Napjainkban a hevederzár a legelterjedtebb zártípus, hiszen nem csak az egyik legjobb ár-érték aránnyal bíró, de a legjobb olyan biztonsági zár a piacon, mely javítja az ajtó mechanikai ellenállóságát is. A hevederzár a legjobb megoldás panellakások általában gyenge minőségű bejárati ajtajaira. A zárat, hacsak az ajtó típusa nem kívánja meg az ellenkezőjét, a legtöbb esetben vízszintesen szereljük fel, de függőleges helyzetben is felszerelhető. Például, ha az ajtó közepén egy üvegpanel kap helyet, vagy a zárási pontok nem teszik lehetővé, függőleges változatot is használhatunk. A hevederzárak típustól függetlenül, kétféle zárfogadóval elérhetőek. Létezik fali fogadós, amikor a hevederzár a falba rögzített elembe zár be, és van kengyelbe záródó hevederzár is. Ez utóbbi esetben a kengyel zárfogadó elemet az ajtótokra vagy a falra rögzítjük, azon keresztül csúszik a hevederzár zárrúdja, és így gátolja meg az ajtó kinyitását.

Kérje ajánlatainkat most!

A legkedvezőbb árú minőségi záraktól, a legprofibb zárbetétekig, akár teljes otthona zárcseréjével, komplett zárrendszerek beszerelésénél is kalkulálhat velünk.

Zárjon ki minden kockázatot velünk, védje otthonát, családját és értékeit az illetéktelen behatolóktól! Hívjon minket bátran, ha hevederzár-szerelésre és nyitásra, zárcserére, zárjavításra, zárszervizre, zárszerelésre vagy egyedi zármegoldásokra van szüksége.

Keressen minket a 06/70-253-61-07 vagy a 06/20-922-0611 telefonszámon, hogy segíthessünk!

A hevederzárak a legelterjedtebb biztonságot nyújtó zárak napjainkban. Egy panellakás bejárati ajtajára a legjobb megoldás biztonság és költséghatékonyság szempontjából a hevederzár, mivel az ajtó nagyon gyenge minőségű. A hevederzár függőleges és vízszintes kivitelben is szerelhető. Telefonszámunk: 06/70-253-61-07 vagy 06/20-922-0611
A hevederzárakat általában vízszintes formában szerelik, de ha esetleg középen üveg van, az ajtón vagy a zárási pontok nem teszik lehetővé a felszerelést akkor alkalmazzák a függőleges változatot. Két féle zárfogadó létezik: - A fali fogadó, amikor a hevederzár a falba zár be és az úgynevezett kengyelbe való záródás. A kengyel egy omega alakú zárfogadó, amit általában vagy az ajtó tokra, vagy a falra rögzítenek és azon keresztül csúszik a hevederár zárrúdja, ezzel meggátolva az ajtó kinyitását!