Bankkártyás fizetés lehetséges!
Visa logó Mastercard logó

Mottura tollas kulcsos, biztonsági trezor zár

Szakembereink kiemelkedő minőségben, kizárólag magas biztonsági fokkal rendelkező termékekkel dolgoznak (Cr, Cr T Cambio, Securemme, Viro, Dierre, Atra, Cerutti, Potent). Ezért ajánlják jó szívvel lakossági és céges megrendelésre egyaránt az Olaszországban gyártott, megbízható, magas minőségű Mottura® zárszerkezeteket is.

Mottura zárbetétek

Gondoskodjon róla, hogy mielőbb szakszerű kezekbe kerüljön ajtózára, otthona, értékei, Ön és családja védelmében egyaránt

Mottura páncélszekrények, széfek

A baj, így a különféle ajtózár-problémák sem ismernek se munkanapokat, sem pedig általános értelemben vett munkaidőt. A mi ajtónk mindig nyitva áll zárproblémái és egyedi igényei előtt Budapesten és 30 km-es körzetében is!

Keressen minket a 06/70-253-61-07 vagy a 06/20-922-0611 telefonszámon, hogy segíthessünk!

Milyen mottura® termékek érhetők el kínálatunkban?

  • Biztonsági zárbetétek: a Mottura® Champions biztonsági zárak olyan zármanipulációs technikákon is kifognak, mint a zárnyitás, a kiütés vagy a lefésülés. A zárszerkezetek minőségi garanciáját mi sem bizonyíthatja jobban, minthogy kiválóan teljesítik az UNI EN 1303-as biztonsági normát is. A Mottura zárak mindegyikéhez egy biztonsági kártya is tartozik, ami az illetéktelen kulcsmásolások ellen is garancia.
  • Páncélszekrények, széfek: a Mottura® zárbetétes páncélszekrények és széfek otthonán és vállalkozásán kívül szállodák egyedülálló biztonságáról is gondoskodik. Az elektronikus és/vagy mechanikussal zárási mechanizmussal is elérhető Mottura termékek UNI EN 14450 minősítéssel rendelkeznek.
  • Biztonsági zárak, biztonsági zárszerkezetek: a Mottura® biztonsági zárak és zárszerkezetek sokféle kivitelben kaphatók, így a legtöbb biztonsági ajtóval kompatibilisek.
Mottura biztonsági zárak, zárszerkezetek

Zárjon ki minden kockázatot velünk, nyisson a szakértői segítségre zárszerelés esetén is! Hívjon minket bátran, ha zárszerelésre, zárnyitásra, zárcserére, zárjavításra, zárszervizre, vagy egyedi zármegoldásokra van szüksége!

Keressen minket a 06/70-253-61-07 vagy a 06/20-922-0611 telefonszámon, hogy segíthessünk!