Bankkártyás fizetés lehetséges!
Visa logó Mastercard logó

Zárcsere Budapesten, zárak szerelése

Zárcsere

Zárcsere? Zárszerelés? Zárjavítás? Zárszervíz? A hibázás nálunk ki van zárva! Nyisson a környék leghatékonyabb megoldására! Válassza Budapest és környéke legjobb, legbiztonságosabb kulcsrakész megoldásait! Azonnali zárcsere Budapesten és 30 km-es körzetében minőségi és cseregaranciával! Szakszerű segítséget nyújtunk pontosan akkor és ott, amikor és ahol Önnek égető szüksége van rá. Ne halogassa a megoldást, forduljon hozzánk bizalommal!

 • Elvesztette/ellopták a kulcsát?
 • Illetéktelen személyhez jutottak a kulcsai?
 • Elromlott a zára?
 • Kizárta magát otthonából?
 • Bezárta magát lakásába?
 • Sokat van távol otthonától?
 • Új lakásba költözik?
 • Új albérlőknek adja ki lakását?

A mi ajtónk mindig nyitva áll zárproblémái és egyedi igényei előtt!

Gondoskodjon családja és értékei biztonságáról és hajtsa nyugodtan álomra fejét otthonában! Nyugalma mellett munkánk és termékeink kiváló minőségéről is biztosítjuk. Ugyanis minden általunk forgalmazott és beszerelt zárra és zárbetétre egy év gyorsszolgálati zárszervizt és garanciát vállalunk.

Keressen minket a 06/70-253-61-07 vagy a 06/20-922-0611 telefonszámon, hogy segíthessünk!

Mikor indokolt a zárcsere és a zárszerviz?

Elavult, régi zárak esetén kiemelten fontos a mielőbbi zárcsere, hiszen az ilyen zárral felszerelt bejárati ajtók messziről hirdetik, hogy könnyű a bejutás. A profi betörők hosszú tervezgetés után fognak behatolni otthonába. Amellett, hogy kifigyelik, mikor üres a lakása, azt is láthatják, mikor térnek haza nagyobb értékű tárgyakkal ingatlanukba. Egy rossz zárral minden értéke egyszerűen megszerezhető prédává válhat. Régi, elavult zár esetén a zár szervizelése helyett, érdemes a magasabb biztonságot nyújtó zárcserét választani. De nincs ez másképp a még látszólag jó állapotban lévő zárakkal sem. Sosem lehet elég óvatos. Biztonsága érdekében bizonyos időközönként fektessen zárcserébe, így elkerülheti a nem várt eseményeket, károkat!

Ha új otthonba költözik, legyen első teendői között a zárak cseréje! Nem tudhatja, hogy a régi tulajdonos, hány embernek másoltatott kulcsot virágöntözés, kisállatetés vagy egyéb okokból. A szerződés aláírása utáni első lépése a zárcsere legyen! Tartsa észben, a meglévő zárak javítása helyett a legjobb választás a zárcsere. Biztonságát záros határidőn belül, még a költözés előtt bízza szakértőkre! Higgye el, a leggyorsabb és leghatékonyabb megoldás, ha profikra bízza a zárak cseréjét. Ha azt gondolja, hogy egy zárcsere egyszerű művelet, gondoljon bele abba is, vajon Ön ki tudja-e választani a legmegfelelőbb modellt, ami személyre szabottan az Ön otthona igényeire van szabva! A kínálat mellett az egyes modellek apró méretbeli eltérései is nagy fejtörést okozhatnak a nem hozzáértőknek. Engedjen hozzáértésünknek, és spórolja meg a zárcserével töltött időt!

Ne feledkezzen meg azonban arról sem, ha felújítás esetén mesteremberekre bízza lakását, gyakran nem tudja másképp megoldani az életét, kulcsot ad nekik. A felújítás után otthona teljeskörű védelme érdekében érdemes újra lecseréltetnie zárait.

Zárcserével elkerülhet egy sor kellemetlenséget akkor is, ha lakását bérbeadja és albérlőváltás előtt áll. Sajnos sokszor hívtak minket már olyan esetben is, mikor az albérlő elköltözése után, lemásolt kulcsával visszament a lakásba, és értékes dolgokat tulajdonított el, de az sem kizárt, hogy visszatérése után, az illetéktelen személy cserél zárat, amivel nagy bosszúságot és sok utánajárást okozhat Önnek. Nem volt ritka az sem, mikor egy pár pechesebb felének nyitottunk ajtót. Váló- vagy szakítófélben lévő házastársak egyik kicsinyes bosszúja lehet a búcsú utáni visszasurranás, lopás és károkozás. Mindez egy időben történő zárcserével kiküszöbölhatő lenne.

Ha minimum egy otthonát nyitó kulcsot elvesztettek, haladéktalanul cseréltesse le a zárat! Táskájába nyúlva, más iratok eltulajdonításával könnyen otthonára bukkanhatnak olyan illetéktelen személyek, akik betörhetnek lakásába.

Kiemelt biztonságban szeretné tudni szeretteit? Olykor egyedül maradó kisgyeremeke vagy idős hozzátartozója védelme és saját nyugalma érdekében válasszon nagyobb biztonsági fokú zárakat.

Ne felejtsen el időszakosan használt ingatlana, nyaralója biztonságáról sem gondoskodni. Olyan esetnél is segédkeztünk már Airbnb vagy kiadó apartmanok esetében, amikor az ideiglenes lakók visszaéltek a tulajdonos bizalmával, a kulcsot lemásolták, visszasurrantak és eltulajdonítottak dolgokat.

Elhunyt szerettünk üresen maradó vagy huzamosabb ideig üresen álló ingatlana esetében is érdemes első teendőink között elintézni a zárcserét. Ugyanis gyakran nincs pontos rálátásunk az eltávozott személy ismerettségi körére, nem mindig tudhatjuk biztosan, kiknél van kulcs az ingatlanhoz. Ha nem cselekszünk időben, arra lehetünk figyelmesek, hogy eltünedeznek dolgok elhunyt szerettünk otthonából.

Keressen minket a 06/70-253-61-07 vagy a 06/20-922-0611 telefonszámon, hogy segíthessünk!

Zárcsere és zárszerelés szolgáltatásaink

 • Zártestek és zárbetétek cseréje
 • Hevederzár betétek cseréje
 • Fogaskerék működtetésű zárbetétek cseréje
 • Fém biztonsági ajtók zárjainak cseréje
 • Zárbetétkészítés kulcs alapján
 • Vezérkulcsos zárrendszerek elkészítése
 • Több zárbetét azonosra kódolása
 • Széfek, páncélszekrények nyitása, zárjaik átkódolása

Miért kérjen tőlünk zárcserét?

 • Jó ár-érték arányú, biztonságos zárakat szerelünk be
 • Munkánkért minőségi garanciát vállalunk
 • Magas biztonsági fokú zárakkal dolgozunk
 • Ügyfeleink különleges igényeire egyedi megoldásokat hozunk
 • Budapesten és 30 km-es körzetében azonnal riaszthatók vagyunk
 • Munkatársaink a cég termékeit használják saját otthonukban is

Zárjon ki minden kockázatot velünk, védje otthonát, családját és értékeit az illetéktelen behatolóktól! Hívjon minket bátran, ha zárcserére, zárnyitásra, zárjavításra, zárszervizre, zárszerelésre vagy egyedi zármegoldásokra van szüksége!

Milyen szempontok alapján keresünk zárcserével foglalkozó szakembert napjainkban? Az online kereső pár másodperc alatt több tucat cég elérhetőségét mutatja meg, mégis érdemes átgondoltan dönteni. Bizalmat ébreszt, ha a cég bemutatkozik, rálátást enged a szakmai múltjára, az általa használt zárak milyenségére, ügyfelekhez való viszonyulására. Zárcsere esetén az ügyfélnek fontos a bizalom, így a sokéves szakmai gyakorlattal, jó ár-érték arányú, magas biztonsági fokú zárakkal dolgozó, az ügyfelek egyedi igényeit is szem előtt tartó szakember előnyt élvez.

Keressen minket a 06/70-253-61-07 vagy a 06/20-922-0611 telefonszámon, hogy segíthessünk!