Bankkártyás fizetés lehetséges!
Visa logó Mastercard logó

Zárnyitás, zárak szerelése

Zárnyitás

Problémája akadt ajtaja kinyitásával? Akadozik, elromlott, eltömődött, beragadt, beszorult a zár? Járt már úgy, hogy egy hosszú nap után bejárati ajtajához érkezve, a zár miatt bosszúsan újra kellett terveznie a napját? Ne ácsorogjon tétlenül! Bosszankodás helyett, és ahelyett, hogy dühből betörne saját lakásába, hívjon minket bizalommal! Mi betéve ismerjük minden zár nyitját! A gördülékeny, gyors és roncsolásmentes zárnyitásért keressen minket bátran! Kulcsrakész, azonnali megoldásokat nyújtunk Budapesten és 30 km-es körzetében. Legyen szó zárak javításáról vagy szereléséről, professzionális zárszervizünk rendelkezésére áll! Kérje szakértőink segítségét, támaszkodjon hozzáértésünkre bizalommal! Ne habozzon, keressen minket bátran az év minden napján, a nap bármely szakában!

A baj, így az ajtózárak beragadása, elromlása sem ismer se munkanapokat, sem pedig általános értelemben vett munkaidőt. A mi ajtónk mindig nyitva áll zárproblémái és egyedi igényei előtt!

Ne feledje, ha dühében, elkeseredettségében saját kézbe veszi a megoldást a zárnyitás kapcsán, az esetek döntő többségében még nagyobb károkat okoz önmagának, hiszen a megfelelő eszközök, szaktudás hiányában nem csak a zár megrongálása valószínű, de akár a nyílászáró is károkat szenvedhet, ami már többszörös kiadást jelent a szakember által elvégzett zárnyitáshoz képest. A nyílászárók zárszerkezeteinek folyamatos technológiai fejlődése, összetettségük több éves tapasztalatot, a fejlesztések rendszeres követését, az új technikák elsajátítását kívánja, hiszen ez is egy különálló szakma, ráadásul a magabiztos elsajátításhoz a gyakorlat is rendkívül fontos.

Keresse a Kulcsembert bizalommal!

Keressen minket a 06/70-253-61-07 vagy a 06/20-922-0611 telefonszámon, hogy segíthessünk!

Miért érdemes szakembert hívnia a zárnyitáshoz?

Makacs, nem nyíló zárak esetén sokszor találkozunk olyan kétségbeesett emberekkel, akik először maguk próbálják megoldani problémájukat, és az esetek nagy többségében ezzel nagy kárt okoznak. Rendkívül kreatív módokat találnak az emberek a bejutásra, ha a zár megvicceli őket. Széles a viselkedéspaletta, amit a bajbajutottakból kivált otthonuk zárt ajtaja. A legtöbben fúrógéppel állnak neki a zárnyitási műveletnek, ami az egyik legrosszabb eszköz, amit választhatnak, mert a minőségi zárbetétek már fúrásvédelemmel vannak ellátva. Így mire a kísérletezőkedvűek észbe kapnak, sokszor már kárt okoztak az ajtóban és akár az ajtótokban is. Olyannal is találkoztunk már, hogy zárolajzó híján nagyobb mennyiségű dezodorral próbálta megoldani az illető a zárnyitás megkönnyítését. De láttunk már akcióhősöket meghazudtoló módon, a kulcs nélküli bejutásra is alternatívákat. Szedtünk már ki kulcslyukba tört hajcsattot, és svájci bicskát is. Nem ritka azonban a zárba kötött gyurma sem, amit huncut gyerekek játék közben észrevétlenül csempésznek a kulcslyukba, hogy ne lásson át rajta senki. Ilyenkor a szülő sokszor hazaérve tapasztalja, hogy valami turpisság történt az ajtó körül. Persze az is előfordul, hogy valaki a sikertelen javítási művelet után nem tudja kontrollálni dühét, és ajtóstul ront a háznak. Ilyenkor aztán a zárnyitás szakszerű elvégzésének díja helyett, egy teljes ajtócserével lehet számolni. Idős embereknél pedig sajnos előfordulhat az is, hogy kevésbé látják már, melyik kulcs való az adott zárba, így hosszas próbálkozás és erőltetés után megrongálják a zárat. Legtöbbször azonban a fuccsba ment terv maradványain, a romhalmokon, az ajtó előtt piknikező csalódott emberekkel találkozunk, akiknek minden vágya, hogy végre bejuthassanak otthonukba.

Szóval, lehet, hogy megpróbálja megspórolni a szakértői segítség árát, de higgye el, sokkal többe fog kerülni a zár cseréje, az ajtótok javítása, és a többi okozott kár. Szakértőink mindig nagy gonddal állnak a zárak nyitásához, ügyelve arra, hogy a lehető legkisebb kárt, roncsolást okozzák. Fontos, hogy a zár javítása közben ne sérüljön se az ajtó, se az ajtótok.

Nem hagyhatjuk figyelmen kívül azt sem, hogy az is lehet, hogy egy meghiúsult betörés vagy egy lopáselőkészítés áldozatai vagyunk, és a megrongálódott zár miatt nem jutunk be a lakásba. Legyen nagyon körültekintő! Ha valamilyen egyéb nyomot is lát, például egy az ajó előtt hagyott üveget, azonnal hívjon minket! Ugyanis a betörők gyakran így jeleznek egymásnak, hogy ez a lakás szabad préda. Ha egy kicsit is felmerül ennek a gyanúja, zárnyitás helyett, nyomban a zárcserét kell választania. Legyen nagyon óvatos! Cselekedjen gyorsan, amíg nem késő, kérje szakértőink segítségét!

Gondolkozzon előre! Mielőtt saját maga állna neki a zárnyitásnak és fúrógépet ragadna, kérje inkább szakértőink segítségét! Oldja meg gyorsan a problémát, és legyen túl a bosszúságon, amint lehet, úgy, hogy ne is emlékezzen rá! Roncsolásnyom nélküli zárnyitásért hívjon minket bátran, Budapesten és 30 km-es körzetében 2 órán belül érkezik a segítség!

Keressen minket a 06/70-253-61-07 vagy a 06/20-922-0611 telefonszámon, hogy segíthessünk!

Milyen esetekben érdemes a zárnyitást választania?

  • Bármilyen zártípussal rendelkező beragadt ajtónál
  • Sérült zárak nyitásánál
  • Széfek és biztonsági ajtók nyitásánál
  • Gépjárművek nyitásánál
  • Ajtóbecsapódás esetén
  • Ha kizárta magát otthonából

Amennyiben Ön elhagyta vagy nem találja a kulcsait, zárnyitás helyett válassza a zárcserét, melyhez érdemes szintén szakértői segítséget kérnie. Ne feledje, ahogy a zárnyitásnál a saját eszközökkel végzett helyreállítási kísérlet, feszegetés, feltörés roncsolhatja a teljes ajtószerkezetet, úgy zárcsere esetén is nagy károkat okozhat a nem hozzáértés. Bízza szakértőkre és speciális eszközökre a segítséget, hogy a megoldás valóban gyors, hatékony és személyre szabott lehessen. Zárnyitásnál, nem javítható zárak esetében is zárcserére kerül a sor, melyet a felmérést követően, a helyszínen új zárra cserélünk. Temékeinkért és szervizszolgáltatásunkért minden esetben minőségi garanciát vállalunk.

Keressen minket a 06/70-253-61-07 vagy a 06/20-922-0611 telefonszámon, hogy segíthessünk!

Zárjon ki minden kockázatot velünk, és nyisson a garantáltan kármentes szakértői segítségre zárnyitás esetén is! Budapesten és 30 km-es körzetében is 2 órán belül kiszállunk! Hívjon minket bátran, ha zárnyitásra, zárcserére, zárjavításra, zárszervizre, zárszerelésre vagy egyedi zármegoldásokra van szüksége!