Bankkártyás fizetés lehetséges!
Visa logó Mastercard logó

Zárszerviz Budapesten és környékén

Zárszervíz

A zárszerviz összetett, bizalmi alapon működő szakszolgáltatás, mely a lakásukba, házukba különböző okok miatt be- vagy onnan kijutni nem tudó emberek számára gyorsszolgálatot biztosít az ajtó azonnali kinyitásával, illetve a nyílászáró zárjának helyreállításával, cseréjével, valamint azon ügyfeleink számára, akik a nyílászárók zárjait szeretnék biztonságosabbá tenni, ezzel az ott élők nyugalmát megőrizni.

Akár véletlen balesetekből kifolyólag - kizárta magát a lakó, elhagyta a kulcsát, stb. – válik szükségessé a zárszerviz, a zár kinyitása, akár az időjárás tréfálta meg a tulajdonost, vagy erőszakos behatolás nyomán keletkezik az igény, cégünk szakembereire számíthatnak Budapesten, annak 30 kilométeres körzetében, illetve Székesfehérváron.

Kiválóan képzett, a zárszerviz szolgáltatást sok éve nyújtó munkatársaink a lehetőségekhez mérten sérülésmentesen igyekeznek kinyitni rövid időn belül a meghibásodott vagy eszköz hiányában kinyithatatlanná vált zárakat, elvégezni a zárszervizzel kapcsolatos munkálatokat.

A Kulcsember minőségtől és fajtától függetlenül – legyen az hagyományos vagy hevederzár - bármely zár kinyitását megoldja, teljes körű zárcsere kivitelezését vállalja. Cégünk kizárólag kiemelt minőségű zárakkal dolgozik, zárbetétcsere, zárcsere vagy komplett zárrendszerek cseréje esetében egyaránt.

A nyílászárók kinyitása mellett profi szakembereink segítségére állnak, amennyiben autója zárjával adódnak problémái, illetve páncélszekrények elvesztett kulcsai, meghibásodott zárszerkezeti miatt is bizalommal fordulhatnak zárszerviz szolgáltatásunkhoz.

A zárszerviz szolgáltatás mellett számíthatnak ránk ügyfeleink az otthonukat még biztonságosabbá tevő biztonsági rácsok – ajtó, ablak egyaránt – gyártásában, forgalmazásában, szerelésében is. A család számára nyugalmat nyújtó otthon nyílászárói magas színvonalú zárszerkezetekkel ellátottak, illetve a fokozott betörési veszélynek kitett ablakok, ajtók biztonsági ráccsal felszereltek. Nem elég azonban minőségi zárszerkezetekkel ellátni a nyílászárókat, azok folyamatos karbantartására is szükség van, melyet zárszerviz szolgáltatásunk keretében szintén elvégezünk igény esetén.

A zárszerviz kivitelezése, nyílászárók nyitása és zárak szervizelése Budapesten és környékén a Kulcsember profi munkatársai segítségével magas minőségben történik. Zárprobléma esetén forduljon kulcsembereinkhez, Budapesten és 30 km-es körzetében 2 órán belül a helyszínre érkeznek. Ne feledje, a zárszerviz gyors, megbízható, minőségi munka, melyet többéves tapasztalatokkal rendelkező szakembereinkkel végzünk!

Gondoskodjon családja és értékei biztonságáról most, bízza ránk a zárszervizzel kapcsolatos munkálatokat!

Zárjon ki minden kockázatot velünk, keressen minket a 06/70-253-61-07 vagy a 06/20-922-0611 telefonszámon!

Mit jelent pontosan a zárszerviz?

A zárszerviz szó egy gyorsszolgálatot jelent, nyílászárók nyitásával és zárak szervizelésével valamint cseréjével foglalkozik.

Milyen zárakat tudnak szerelni?

Mindent, ami zár típustól függetlenül.

Mitől függ a zárszerelés ára?

A zárszerelés ára a munka időtartamától függ.

Ajánlanak is, vagy csak szerelnek zárakat?

Ajánlunk is természetesen és szerelünk is.

Teljes körű zárcserét is végrehajtanak?

Minden esetben.

Van e mennyiségi kedvezmény egy teljes lakás zárjainak szervize esetén?

Minden zár saját árral rendelkezik, ezáltal erre nincs mód sajnos.

Keressen minket a 06/70-253-61-07 vagy a 06/20-922-0611 telefonszámon, hogy segíthessünk!

Milyen szakmai javaslata van annak érdekében, hogy egy zár megbízhatóan és minél tovább működjön?

A zárakat minden esetben rendeltetésszerűen kell használni és akkor évekig gond nélkül működnek.

Vállal e garantált kiszállási időt, akár díjat, vagy a helyszínen dől el az ár?

Telefonos egyeztetés során dől el a konkrét ár minden esetben.

Általában kik kérnek zárszerviz szolgáltatást?

Főként, akik bajban vannak, és nem tudnak be vagy kijutni a saját ajtajukon. Továbbá akik szeretnék biztonságosabbá tenni otthonukat. És nem utolsó sorban, akikhez betörtek és helyre kell állítani a zárakat.

Mitől függ a zárszervizelés ellenértéke?

A zárszervizelés értéke a munka időtartamától függ.

Milyen plusz értéket tud nyújtani a zárszervizelés folyamatában, a hasonló területen tevékenykedő cégekkel szemben?

A pontos, precíz és megbízható munka mindig megállja a helyét a mi szakmánkban.