Bankkártyás fizetés lehetséges!
Visa logó Mastercard logó

Biztonsági zárak nyitása és szerelése

Biztonsági zár

A biztonsági zárakat általában a fém bejárati ajtókba szerelik! Több fajta biztonsági zár létezik, vannak tollas kulcsműködtetésűek és cilinderműködtetésű zártestek. Cégünk vállalja minden típusú biztonsági zár szerelését és cserélését adott esetben!

Ezek a zárak a legjobb biztonsági védelemmel vannak ellátva, a szakembereknek sem egyszerű feladat kinyitni az ilyen zárral ellátott ajtókat, de természetesen csak idő kérdése. Fontos tudni, hogy minimális a betörési kísérlet is ezeken a zárakon, hiszen egy képzettebb betörő tudja, hogy nincs esélye rövid idő alatt kinyitni ezeket az ajtókat.

Telefonszámunk: 06/70-253-61-07  vagy 06/20-922-0611

Kulcsfontosságú hírek

Biztonsági rács, mint művészet

Napjainkban a biztonsági rácsok használata jóval túlmutat már a biztonsági, védelmi szerepükön. Régen elmúlt már, hogy a „rácsos” ablak bezártság érzést keltett, hiszen esztétikai műremekek kerülhetnek fel már ajtóra, ablakra, a tulajdonos ízlésétől, vágyától függően. A biztonsági rács mintázata követheti az ajtó, ablak mintázatát, legyen az műanyagból vagy fából, de akár az ajtó mögött működő cég tevékenységére is utalhat, ezzel reklámhordozóvá válva, marketingeszközként funkcionálva.